Onze diensten

Onderhoud

Voor de levensduur van uw caravan is het regelmatig uit laten voeren van een onderhoudsbeurt van groot belang. Dit is belangrijk voor de verkeersveiligheid, om te voorkomen dat u met pech langs de weg komt te staan en om te garanderen dat u zonder zorgen van uw volgende kampeervakantie kunt genieten.

In onze ruime werkplaats voeren wij dagelijks onderhoudsbeurten uit aan caravans. Afhankelijk van de leeftijd van de caravan is een onderhoudsbeurt om het jaar of om de twee jaar noodzakelijk.

Caravanbedrijf De Valk voert tijdens een onderhoudsbeurt een uitgebreide inspectie uit en controleert uw caravan op een vast aantal punten. Denk hierbij aan de koppeling, de remmen, banden, lagers, gasinstallatie, verlichting etc. Vooraf spreken wij met u een prijs af, als we tijdens de onderhoudsbeurt onverhoopt op problemen stuiten nemen wij altijd telefonisch contact op om te overleggen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over een onderhoudsbeurt of voor het inplannen van een onderhoudsbeurt. 

Gasinstallatie

Controle van de gasinstallatie door afpersen van de gasleidingen.

Remmen

Wij verzorgen de controle en afstelling van uw remmen en smeren uw oplooprem.

Banden

Controle op profieldiepte, spanning, leeftijd, scheuren en beschadigingen.

Wassen en poetsen

Met een schone caravan op pad is erg prettig. En na een zomer op een seizoensplaats is een grondige wasbeurt vaak ook noodzakelijk als de caravan de stalling weer in gaat.

Caravans worden bij ons gewassen met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen; dit beschermt uw caravan én het milieu.

Optioneel is het mogelijk om de caravan te laten polijsten.
Vaak ziet een caravan er dan weer uit als nieuw!