Onze diensten

Reparatie

Heeft u schade aan uw caravan? Wij repareren alle soorten schade.

Vooral hagelschade is voor caravans vaak een onomkeerbaar probleem. Een caravan die is voorzien van aluminium beplating kan namelijk niet eenvoudig worden uitgedeukt. Deze platen moeten worden vervangen, een reparatie die wij in onze werkplaats voor u kunnen uitvoeren. Afhankelijk van het merk en de kleur van uw caravan bestellen wij de benodigde materialen waardoor na reparatie geen spoor meer van de hagelschade is te ontdekken.

Andere schades aan het exterieur, zoals een gescheurde bumper, beschadigingen zoals kleine krassen of bijvoorbeeld een kapotte verlichting kunnen worden verholpen. 

Een barst in uw raam? Onafhankelijk van het bouwjaar van uw caravan, wij vinden altijd een nieuw raam voor u. Uiteraard behoort de montage van een nieuw raam ook tot de mogelijkheden. 

Maar ook beschadigingen aan het interieur van uw caravan kunnen door ons worden gerepareerd. Of aanpassingen van het interieur zoals het inbouwen van een extra laag in het stapelbed of de reparatie van vochtschade behoort tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.